Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Magic Mike's Last Dance - Ladies Night

9 shkurt, ora 19:00

Me 9 shkurt organizojmë eventin Ladies Night me super-filmin Magic Mike's Last Dance.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Magic Mike's Last Dance

Mike Lane del në skenë edhe një herë kur një marrëveshje biznesi që dështoi e lë atë të prishur dhe duke bërë banakier në Florida. Duke shpresuar për një turmë të fundit, Majk shkon në Londër me një socialiste të pasur, e cila e josh atë me një ofertë që nuk mund ta refuzojë -- dhe një axhendë të sajën. Me çdo gjë në linjë, ai së shpejti e gjen veten duke u përpjekur të krijojë një listë të re të nxehtë të kërcimtarëve të talentuar.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Magic Mike's Last Dance

Në bashkëpunim me

  1. 2x Microblading në vlerë prej 250€ nga BROWS BY - Fjolla
  2. 5x Zbardhime të dhëmbëve në vlerë prej 100€ nga Next dental care
  3. 1x Pako me 5 seanca me laser për të gjithë trupin nga Venus Aesthetics
  4. 15x pako nga Poldora Kosovo
  5. 3x Wet Look Lashes dhe 3x Volume Lashes nga Adriana Lashes Academy
  6. 5 Shërbime për thonjë në vlerë prej 55€ nga Rina Zaiti Nails
  7. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga ORSAY