Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Kids Fest

27 janar - 3 shkurt

Më 27 janar - 3 shkurt organizojmë eventin Kids Fest në Cineplexx Prishtinë dhe Prizren Kids me çmim special për filmat e animuar për vetëm 3 Eur.

Oferta vlenë për filmat: Minions 2, Puss in Boots: The Last Wish, Lyle, Lyle, Crocodile dhe Norm of the North: Family Vacation.