Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Jurassic World Dominion

9 qershor, ora 19:00

Më 9 qershor organizojmë eventin Premiere Night me super filmin Jurassic World Dominion ku do të ketë shumë shpërblime si:

4x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Albi Online
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Camouflage

Biletat në shitje.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jurassic World: Dominion

Katër vite pas shkatërrimit të Isla Nublar, dinosaurët tani jetojnë - bëjnë gjueti - së bashku me njerëzit në të gjithë botën. Ky ekuilibër i brishtë do të riformësojë të ardhmen dhe do të përcaktojë, një herë e përgjithmonë, nëse qeniet njerëzore do të mbeten grabitqarët kulminantë në një planet që ata tani ndajnë me krijesat më të frikshme të historisë në një epokë të re.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jurassic World: Dominion