Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

John Wick 4 - Pre Premiere

22 mars, ora 19:00

Më 22 mars organizojmë eventin Pre Premiere me super-filmin John Wick 4 ku do të ketë shumë shpërblime si:
3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Poligoni Iliria 2
Një orë Casio nga IAS Watches - Jewelry - Optics
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Hatemoglu
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Chaussea

John Wick: Chapter 4

John Wick zbulon një rrugë për të mposhtur The High Table. Por përpara se të fitojë lirinë e tij, Wick duhet të përballet me një armik të ri me aleanca të fuqishme anembanë globit dhe forca që i kthejnë miqtë e vjetër në armiq.

Cineplexx Prizren:

Programi do të bëhet publik së shpejti

John Wick: Chapter 4