Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

John Wick 4 - Pre Premiere

22 mars, ora 19:00

Më 22 mars organizojmë eventin Pre Premiere me super-filmin John Wick 4 ku do të ketë shumë shpërblime si:
1x Laptop Gateway SLIM nga EGS Laptops Prishtina
2x Syze Emporio Armani nga Optika Simon
3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Reload Shooting Range
Një orë Casio nga IAS
5x Kupona me vlerë 30€ për derivate në Kastrati Group
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Geox
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Tudors

Asnjë program për Eventet në Arkiv

John Wick: Chapter 4

John Wick zbulon një rrugë për të mposhtur The High Table. Por përpara se të fitojë lirinë e tij, Wick duhet të përballet me një armik të ri me aleanca të fuqishme anembanë globit dhe forca që i kthejnë miqtë e vjetër në armiq.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

John Wick: Chapter 4