Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

It 2

5 shtator, ora 19:00

Me 5 shtator organizojmë eventin Horror Night me super horrorin IT 2.

Për një eksperienc sa më reale dhe të argëtueshme për pubilkun, kinemaja do të jetë me skenografi të inspiruar nga ky film.


Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

IT Chapter Two

Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

IT Chapter Two