Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Free Guy - Comedy Night

12 gusht, ora 19:00

Me 12 gusht organizojmë eventin Comedy Night me filmin Free Guy.

Me 5 dhjetor organizojmë eventin Ladies Night me filmin Last Christmas.
Për të pranishmit do të ketë edhe shpërblime si:

3x Gift Cards në vlerë prej 100€ nga XYZ
2x Microblading në vlerë prej 150€ nga Brows by Fjolla
2x Byzylykë me rruazë në vlerë prej 80€ nga Pandora
5x dhurata me produkte nga Sellma
4x Zbardhime të dhëmbëve në vlerë 150€ nga Iliria Dent
3x Tretmane Hyaluronic në vlerë prej 60€ nga Tea Ten
50x Dhurata nga Oliver Weber
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Yamamay
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Armani Exchange
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Tom Tailor
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Tamaris
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Lindex
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Sportina
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Orsay
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Parfois
5x Anëtarësi 1 vjeçare në FiveStar

Ju mirëpresim!

Free Guy

Një tregtar bankash zbulon se ai në të vërtetë është një personazh i pakontrolluar nga askush, brenda një video loje brutale.

Free Guy

Në bashkëpunim me

  1. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Gjirafa50
  2. 3x Gift Cards nga Virtuality
  3. Një orë dhe një aksesorë nga Emo
  4. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Tudors
  5. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Lifestyle
  6. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Derimod
  7. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga A&M