Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Fast X - Pre Premiere

17 maj, ora 19:00

Më 17 maj organizojmë eventin Pre Premiere me super-filmin Fast X ku do të ketë shumë shpërblime si:
4x goma vere nga EuroGoma Sh.p.k
2x Syze Ray-Ban dhe #Vogue nga Optika Simon
3x Kupona me vlerë 50€ për derivate në Shell Kosova
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Armani Exchange
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Driveline
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Bibaj Sport
3x Gift Cards në vlerë prej 60€ nga Art n'flok

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fast X

Dom Toretto dhe familja e tij janë në shënjestër të djalit hakmarrës të mbretit të drogës Hernan Reyes.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fast X