Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita e Familjes - Sing 2

25 dhjetor, ora 11:00

Më 25 dhjetor organizojmë eventin Dita e Familjes ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete si:

10x gift cards për bowling falas nga Bo Bowling
5x gift cards për karaoke box nga Bo Bowling
Facepainting falas!