Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita e Familjes - Minions 2

2 dhe 3 korrik, ora 12:00

Më 2 dhe 3 korrik organizojmë eventin Dita e Familjes me filmin e shumëpritur Minions 2, ku do të ketë edhe shumë shpërblime dhe aktivitete!

Minions: The Rise of Gru

Historia e patreguar e ëndrrës së një dymbëdhjetë vjeçari për t'u bërë super-antegonisti më i madh në botë.

Minions: The Rise of Gru

Në bashkëpunim me

  1. 6x Gift Cards në vlerë prej 30€ nga Blukids Kosova
  2. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Lindex Kosova
  3. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga name it
  4. 3x Lodra nga eurekakidskosovo
  5. 6x Gift Cards në vlerë prej 10€ nga Playland Kosova
  6. Maskotat e Minions
  7. Dhurata nga Kosmonte Foods
  8. Facepainting