Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita e Familjes - Maya the Bee 3

19 shkurt, ora 12:00

Më 25 dhjetor organizojmë eventin Dita e Familjes ku do të ketë shpërblime nga Blissville, nga 40 kupona dhe facepaitning falas

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Maya the Bee 3

Kur Maya, një bletë e vogël kokëfortë, dhe miku i saj më i mirë Willi, shpëtojnë një princeshë milingonash, ata e gjejnë veten në mes të një beteje epike kundër insekteve që do t'i çojë në botë të reja të çuditshme dhe do të testojë miqësinë e tyre në kufijtë e saj.

Maya the Bee 3