Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita e Familjes - Lyle, Lyle, Crocodile

8 janar, ora 12:00

Më 8 janar organizojmë eventin Dita e Familjes me filmin e shumëpritur Lyle, Lyle, Crocodile, ku do të ketë facepainting nga Fjollas Facepaint dhe Coloring Pages.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Lyle, Lyle, Crocodile

Lyle është një krokodil që jeton me familjen Primm që ndihmon me punët e shtëpisë dhe luan me fëmijët e lagjes, por një nga fqinjët e tyre këmbëngul që Lyle i përket një kopshti zoologjik. Z. Grumps dhe macja e tij, Loretta, nuk i pëlqejnë krokodilët dhe Lyle përpiqet të provojë se ai nuk është aq i keq sa të tjerët mund të mendojnë.

Lyle, Lyle, Crocodile