Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita e Familjes - Lightyear

19 qershor, ora 12:00

Më 19 qershor organizojmë eventin Dita e Familjes me filmin e shumëpritur Lightyear, ku do të ketë edhe shumë shpërblime:

6x Gift Cards për spa për 4 anëtarë të familjes në Four Points by Sheraton Prishtina City nga Marigona Hill
10x Gift Cards në vlerë prej 20€ nga The Entertainer Kosovo
10x Gift Cards në vlerë prej 10€ nga Playland Kosova
Facepainting
Coloring Pages

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Lightyear

Historia e Buzz Lightyear dhe aventurat e tij deri në pafundësi dhe më gjerë.

Lightyear