Family Day - Incredibles 2

23 qershor

Cineplexx sjellë eventin Dita e Familjes me filmin familjar e SHUMË pritur, INCREDIBLES 2.

Për të gjithë fëmijët do të ketë shumë shpërblime nga NESQUICK, BIG SCOOP dhe PRINCE QUICK.

Gjithashtu, fëmijët mund të argëtohen me aktivitete me ballona dhe vizatime në fytyrë.

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

AKTIVITETET:

Artistë për vizatime në fytyrë
Artiststë me ballona