Family Day - Hotel Transylvania 3

14 & 15 korrik

Cineplexx sjellë eventin Dita e Familjes me filmin familjar më të dashur për fëmijë, Hotel Transylvania 3.

Për të gjithë fëmijët do të ketë shumë shpërblime nga Nesquick, Prince Quick dhe Sebamed

Gjithashtu, fëmijët mund të argëtohen me aktivitete me ballona dhe vizatime në fytyrë.

AKTIVITETET:

Artistë për vizatime në fytyrë
Artiststë me ballona

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

Hotel Transylvania 3

Mavis surprizon Drakulën me një udhëtim familjar në një kroçere luksoze për përbindësha. Sapo udhëtimi nis, lind një romancë kur Drakula takon kapitenen misterioze të kroçeres, Erika.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Hotel Transylvania 3