Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita e Familjes - DC League of Super-Pets

31 korrik, ora 12:00

Më 31 korrik organizojmë eventin Dita e Familjes me filmin e shumëpritur DC League of Super-Pets, ku do të ketë edhe shumë shpërblime:

5x lodra të DC League of Super-Pets nga The Entertainer Kosovo
5x Gift Cards nga Area 52
Facepainting
Coloring Pages

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DC League of Super-Pets

Krypto Super-Qeni dhe Superman janë miqtë më të mirë të pandashëm, që ndajnë të njëjtat superfuqi dhe luftojnë krimin krah për krah në Metropolis. Sidoqoftë, Krypto duhet të zotërojë fuqitë e tij për një mision shpëtimi kur Supermeni rrëmbehet.

Cineplexx Prizren:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DC League of Super-Pets