Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Eternals - Premierë

11 nëntor

Më 11 nëntor Cineplexx sjellë premierën e filmit Eternals duke filluar nga ora 19:00 ku do të ketë shumë shpërblimke nga FiveStar Fitness.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Eternals

Saga e të Përjetshmëve, një racë e qenieve të pavdekshme që jetuan në Tokë dhe formësuan historinë dhe qytetërimet e saj.

Eternals