Dumbo - Dita e Familjes

6 prill, ora 12:00

Me 6 prill organizojmë eventin Family Day me filmin e fundit nga Disney, Dumbo.

Për të pranishmit do të ketë edhe shpërblime si:

10x gifts cards nga Blue Kids
Produkte falas nga Kosmonte
Dhe shuume aktivitete të ndryshme!

Ju mirëpresim!