Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita e Familjes me 3 super-filma dhe meny me çmim special

21 dhe 22 nëntor

Të dashur prindër, më 21 dhe 22 nëntor organizojmë eventin Dita e Familjes me 3 super-filma: Trolls World Tour, The War With Grandpa dhe Lassie Come Home. Gjatë këtij eventit mund të bleni meny speciale të Trolls për vetëm 3.50€.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Lassie Come Home

Remake i filmit të vitit 1943 bazuar në librin e Eric Knight "Lassie Come Home".

Lassie Come Home

The War with Grandpa

I mërzitur që i duhet të ndajë dhomën që do me gjyshin e tij, Peter vendos të shpallë luftë në një përpjekje për ta marrë atë përsëri.

The War with Grandpa

Trolls World Tour

Kur Mbretëresha e Hard Rock Trolls përpiqet të marrë përsipër të gjitha mbretëritë e Troll, Mbretëresha Poppy dhe miqtë e saj provojnë mënyra të ndryshme për të shpëtuar të gjithë Trolls.

Trolls World Tour