Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

1 qeshor, ora 11:00

Program të përzgjedhur të filmave të animuar me çmim special të biletës prej vetëm 2€. Gjithashtu do të ketë shumë aktivitete për të gjithë fëmijët si maskota, balloon artist dhe face painting të gjitha FALAS mundësuar nga Jaffa Champion!

Fëmijët do të kenë mundësi të zgjedhin nga 3 filmat që do të shfaqen gjatë kësaj dite: Tom&Jerry, Raya and the Last Dragon dhe Soul.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Raya and the Last Dragon

Në një mbretëri të quajtur Kumandra, një Tokë e rimagjinuar si e banuar nga një qytetërim antik, luftëtarja Raya është shumë e vendosur për të gjetur dragoin e fundit.

Raya and the Last Dragon

Soul

Një muzikant që ka humbur pasionin e tij për muzikë transportohet nga trupi i tij dhe duhet të gjejë rrugën e kthimit me ndihmën e një shpirti të një foshnje që mëson për veten e saj.

Soul

Tom and Jerry

Përshtatja e pronës klasike të Hanna-Barbera, e cila zbulon se si Tom dhe Jerry takohen dhe formojnë rivalitetin e tyre.

Tom and Jerry