Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

1 qeshor, ora 12:00

Cineplexx organizon event më 1 Qershor, me një program të përzgjedhur të filmave të animuar me çmim special të biletës prej vetëm 2€. Gjithashtu do të ketë shumë aktivitete për të gjithë fëmijët si shpërblime dhe face painting të gjitha FALAS mundësuar nga Migros Group! Aktivitetet do të mbahen në kinemanë në Prishtinë dhe Prizren.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Lyle, Lyle, Crocodile

Lyle është një krokodil që jeton me familjen Primm që ndihmon me punët e shtëpisë dhe luan me fëmijët e lagjes, por një nga fqinjët e tyre këmbëngul që Lyle i përket një kopshti zoologjik. Z. Grumps dhe macja e tij, Loretta, nuk i pëlqejnë krokodilët dhe Lyle përpiqet të provojë se ai nuk është aq i keq sa të tjerët mund të mendojnë.

Lyle, Lyle, Crocodile

Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij. Ai nis një udhëtim epik për të gjetur legjendën e Dëshirës së Fundit dhe për të rikthyer nëntë jetët e tij.

Puss in Boots: The Last Wish

The Super Mario Bros. Movie

Historia e The Super Mario Bros në udhëtimin e tyre nëpër Mbretërinë e Kërpudhave

The Super Mario Bros. Movie