Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dark Valentine's Day

14 shkurt, ora 19:00

Me 14 shkurt organizojmë eventin Dark Valentine's Day për premierën Happy Death Day 2U
Të gjithë ata që blejnë bileta për këtë event, mund të bëhen pjesë e lojës së madhe shpërblyese, ku do ta shpërblejmë një çift me një udhëtim në Stamboll, me të gjitha shpenzimet e mbuluara.
Pasi ta shikoni filmin, mos harroni t’i fusni biletat tuaja me emër, mbiemër dhe numër telefoni në kutinë e lojës shpërblyese që gjendet në korridor të kinemasë.
Ju mirëpresim!