Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Creed 3 - Premiere Night

2 mars, ora 19:00

Më 2 mars organizojmë eventin Premiere Night me super-filmin Creed 3 ku do të ketë shumë shpërblime si:

5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar Fitness
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Stilium

Ju mirëpresim!

Creed 3

Adonis ka lulëzuar si në karrierën e tij ashtu edhe në jetën familjare, por kur një mik i fëmijërisë dhe ish-boksier i famshëm rikthehet në jetën e tij, përballja mes tyre është më shumë se një ndeshje.

Cineplexx Prizren:

Programi do të bëhet publik së shpejti

Creed 3