Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Crazy Day - 1.99€ të gjithë filmat

11 shtator

Të dashur klientë, ju ftojmë në ditën më të çmendur të vitit!

Më 11 shtator, të gjitha biletat (VIP dhe te rregullta) do të jenë 1.99€ dhe kjo ofertë ndodhë vetëm një herë brenda vitit.

Nxitoni t'i blini biletat çdo ditë prej orës 15:00 apo përmes aplikacionit CineplexxKS, sepse interesimi është shumë i lartë!