Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren

Bullet Train - Action Night në Prishtinë

3 gusht, ora 20:00

Të dashur miq, më 3 gusht organizojmë eventin Action Night, ku do të ketë shumë shpërblime në kinemanë në Prizren si:

5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar Fitness
3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Poligoni Iliria 2
2x parfuma Diesel nga EBC Cosmetics

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bullet Train

Pesë vrasës në bordin e një treni që lëviz me shpejtësi zbulojnë se misionet e tyre kanë diçka të përbashkët.

Cineplexx Prizren:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bullet Train

Në bashkëpunim me

 1. 5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar
 2. 3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Reload Shooting Range
 3. 2x Syze Ray-Ban dhe Vogue nga Optika Simon
 4. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Hugo
 5. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Timberland
 6. 3x parfuma Diesel nga EBC Cosmetics
 7. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Springfield
 8. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Sportina
 9. 2x Gift Cards në vlerë prej 75€ nga Geox
 10. 2x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay