Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren

Bullet Train - Action Night në Prishtinë

3 gusht, ora 20:00

Të dashur miq, më 3 gusht organizojmë eventin Action Night, ku do të ketë shumë shpërblime në kinemanë në Prishtinë si:

5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar Fitness
3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Reload Shooting Range
3x Gift Cards për spa për çifte në Four Points by Sheraton Prishtina City nga Marigona Hill
2x Parfuma Diesel nga EBC Cosmetics

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bullet Train

Pesë vrasës në bordin e një treni që lëviz me shpejtësi zbulojnë se misionet e tyre kanë diçka të përbashkët.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bullet Train

Në bashkëpunim me

 1. 5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar
 2. 3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Reload Shooting Range
 3. 2x Syze Ray-Ban dhe Vogue nga Optika Simon
 4. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Hugo
 5. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Timberland
 6. 3x parfuma Diesel nga EBC Cosmetics
 7. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Springfield
 8. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Sportina
 9. 2x Gift Cards në vlerë prej 75€ nga Geox
 10. 2x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay