Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Black Widow

8 korrik, ora 19:00

Më 8 korrik organizojmë eventin Premiere Night me super filmin Black Widow.

Për të pranishmit do të ketë edhe shpërblime si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Wish by tech
10x Gift Cards nga Go Kart Prishtina

Ju mirëpresim!

Për të pranishmit do të ketë shpërblime si:
  1. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Wish by tech
  2. 10x Gift Cards nga Go Kart Prishtina
Ju mirëpresim

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Black Widow

Një film për personazhin e Natasha Romanoff në peripecitë e saj ndërmjet filmave Civil War dhe Infinity War.

Black Widow