Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren

Black Adam - Superheroes Night

20 tetor, ora 19:00

Të dashur miq, më 20 tetor gusht organizojmë eventin Superheroes Night, ku do të ketë shumë shpërblime si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Buton Electronics
5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar Fitness
1 Masstech elite vlera në vlerë prej 55 euro nga ProVit
1 hydroxycut super elite në vlerë prej 45 euro nga ProVit
1 nitrotech whey gold 1kg në vlerë prej 40 euro nga ProVit
3x shaker me logo provit në vlerë prej 10 euro nga ProVit
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga E-baa.com
5x duksa nga Marso Merch
Cosplay

Ju mirëpresim!

Black Adam

Gati 5,000 vite pasi iu dhuruan fuqitë e plotfuqishme të perëndive egjiptiane - dhe u burgos po aq shpejt - Black Adami (Johnson) lirohet nga varri i tij tokësor, gati për të lëshuar formën e tij unike të drejtësisë në botën moderne.

Black Adam

Në bashkëpunim me

 1. 5x Anëtarësi 1 vjeçare nga Fivestar
 2. 3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Reload Shooting Range
 3. 2x Syze Ray-Ban dhe Vogue nga Optika Simon
 4. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Hugo
 5. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Timberland
 6. 3x parfuma Diesel nga EBC Cosmetics
 7. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Springfield
 8. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Sportina
 9. 2x Gift Cards në vlerë prej 75€ nga Geox
 10. 2x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay