Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Superheroes Night

16 shkurt, ora 19:00

Më 16 shkurt organizojmë eventin Superheroes Night me super-filmin Ant-Man and the Wasp: Quantumania ku do të ketë shumë shpërblime si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay
5x duksa nga Gagi Gift Shop

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Scott Lang dhe Hope Van Dyne, së bashku me Hank Pym dhe Janet Van Dyne, eksplorojnë Mbretërinë Kuantike, ku ndërveprojnë me krijesa të çuditshme dhe nisin një aventurë që shkon përtej kufijve të asaj që ata mendonin se ishte e mundur.

Cineplexx Prishtina:

Programi do të bëhet publik së shpejti

Ant-Man and the Wasp: Quantumania