Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Adnan Kafazi - Premiere Night

3 shkurt, ora 19:00

Më 3 shkurt organizojmë eventin Premiere Night me super-filmin Adnan Kafazi ku do të ketë shumë shpërblime si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Celio
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Springfield
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga DeFacto
2x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Greyder
2x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga AZTECH

Biletat në shitje.

Ju mirëpresim!

Adnan Kafazi

Ndërsa qyteti i tyre është i pushtuar nga një bos i ri i krimit të organizuar, tre gangsterë vendas vendosin të kthehen nga Meksika dhe ta luftojnë atë në një lojë miu dhe mace.

Cineplexx Prizren:

Programi do të bëhet publik së shpejti

Adnan Kafazi