Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Adnan Kafazi - Premiere Night

2 shkurt, ora 19:00

Më 2 shkurt organizojmë eventin Premiere Night me super-filmin Adnan Kafazi ku do të ketë shumë shpërblime si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Celio Kosova
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga TOM TAILOR
6x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga StarTech24
3x Gift Cards në vlerë prej 60€ nga Art n'flok

Biletat në shitje.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Adnan Kafazi

Ndërsa qyteti i tyre është i pushtuar nga një bos i ri i krimit të organizuar, tre gangsterë vendas vendosin të kthehen nga Meksika dhe ta luftojnë atë në një lojë miu dhe mace.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Adnan Kafazi