Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Fillimisht- kyçuni tek Klubi Familjar i Filmit

Të dhënat

Ju lutem vendosni një emër
Ju lutem vendosni një adresë e-mail
Minimumi 8 karaktere
Fjalkalimi nuk përputhet
Ju lutem vendosni emrin tuaj Ju lutem vendosni mbiemrin Ju lutem vendosni ditën e lindjes Ju lutem vendosni numrin e celularit Kjo është e vlefshme për fëmijet deri në moshën 14 vjeç
Ju lutem vendosni rrugën Ju lutem vendosni kodin postar Ju lutem vendosni qytetin Ju lutem zgjidhni shtetin

Kinemaja e Preferuar

Ju lutem zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar

Shërbimi Info

Buletina

Merrni të gjithë informacionet rreth filmave dhe eventeve.

Shërbimi Kujtesë

Shënim

ffc_note_revocation

Karta e klubit familjar të filmit nuk mund të merret online por duhet të paraqitesh pranë kinemasë sonë gjat orarit të saj të hapjes për ta tërhequr.

Gjatë fundjavave mund të prisni pak më shumë se zakonisht.Ju lutem vini re se regjistrimi juaj vlen vetëm për 24 orë.

*Pasi të keni mbaruar me regjistrimin atëhere keni mundësi ta printoni atë.

kushtet dhe termat * Ju lutem pranoni termat dhe kushtet e privatësisë

* Fusha të detyrueshme