Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Festoni ditëlindjen tuaj me ne!

Ditëlindja në kinema !


Festoni ditëlindjën tuaj me miqtë dhe filmat më të mirë në Cineplexx! Paketa e ditëlindjes përfshin :

  • Pako FALAS për djalin/vajzën që ka ditëlindjen. Në pako përfshihen 1 biletë + menyja e ditëlindjes (pije, kokoshka/ëmbëlsirë)
  • Çmim special për pakon e ditëlindjes për miqtë tuaj: Pako 2D (Nga 5,80Eur) dhe Pako 3D (Nga 6,90) ku përfshihet 1 biletë (2D apo 3D), kokoshka, lëng dhe ëmbëlsirë
  • Ftesat e ditëlindjes. (Mund t'i gjeni te arka në Cineplexx)

Për filmat me metrazh të zgjatur apo 3D duhet bërë një pagesë shtesë. Gjithashtu, nëse dëshironi të shfrytëzoni dhomën e ditëlindjes, atëherë duhet të paguani 20 Eur me ç’rast përfitoni edhe nga një pije dhe kokoshka ekstra.


Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë anëtarët e Klubit Familjar të Filmit 7 ditë përpara dhe 7 ditë pas ditëlindjes së fëmijës. Numri minimal është pesë persona. Gjithashtu, ju duhet të sillni një shoqërues të rritur në kinema gjatë ditëlindjës.

Aplikimi: Kërkesa për rezervinim e biletave të kinemasë duhet bërë në Kinema pas orës 15:30.

Rezervoni në adresën e e-mail :

cineplexx.pristina@cineplexx.eu