Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

PYETJE të shpeshta rreth klubit FAMILJAR TË FILMIT

Klubi Familjar i Filmit është një klub që Cineplexx e ka menduar vetëm për fëmijët me përfitime për të gjithë anëtarët e familjes:
  • Bileta për anëtarët e Klubit Familjar të Filmit për vetëm 2,80 Euro
  • Anëtarësimi FALAS
  • Kartë anëtarësimi falas (në dispozicion vetëm direkt në kinema!)* Vetëm duke prezantuar kartën e klubit familjar. Karta nuk vlen për vendet VIP.

Çmimi nuk është i lidhur me asnjë nga ofertat e tjera. Për filmat me metrazh të shtuar apo filmat 3D.
Në klubin Familjar të Filmit mund të regjistrohen të gjithë fëmijët nën moshën 14 vjeç. Regjistrimi mund të bëhet në faqen tonë të internetit

Në panelin e Klubit Familjar të Filmit ndodhet butoni "Regjistrohu Tani" ku ju do t'iu jepet një formular që mund ta plotësoni me informacionet e kërkuara.Kartën e klubit familjar të filmit
mund ta merrni tek arkat në kinema


Karta merret vetëm pranë kinemasë sonë.Nëse aplikimi bëhet online , ju mjaftoni të vini në kinemanë tonë dhe do të merrni menjëherë kartën e klubit.Kjo kartë skadon kur fëmija e kalon moshën 14 vjeç.Gjithashtu kjo kartë digjet kur zbulohet nëse të dhënat e fëmijës nuk janë plotësuar sakt.
Humbja duhet t'i njoftohet stafit tonë.Pas riplotësimit të të dhënave ju do të pajiseni me një kartë tjetër falas.
Mjafton të paraqiteni me këtë kartë pranë kinemasë sonë për të përfituar ulje çmimi.
Ju keni opcionet e mëposhtme:
  • Të dhënat mund të modifikohen në internet në adresën www.cineplexx-ks.eu . Të dhënat mund të ndryshohet në zonën e anëtarëve ,direkt nën "profili im".
  • Ndryshimi i adresës do të regjistrohet automatiksht dhe do të bëhet i ditur nga personeli jone në arkë.
  • Njoftimi i ndryshimeve të të dhënave me e-mail mund t'i bëni në: kinema-rks@cineplexx.eu. Ju lutem mos harroni të vendosni numrin e kartës së Klubit familjar të filmit.