Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Filmi fillon më: 28.10.2021

Zgjoi

Filmi fillon më: 25.11.2021

Encanto

Filmi fillon më: 02.12.2021

Clifford the Big Red Dog

Filmi fillon më: 02.12.2021

Queenpins

Filmi fillon më: 02.12.2021

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Filmi fillon më: 16.12.2021

Spider-Man: No Way Home

Filmi fillon më: 02.12.2021

Clifford the Big Red Dog

Filmi fillon më: 02.12.2021

Queenpins

Filmi fillon më: 02.12.2021

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Filmi fillon më: 09.12.2021

100% Wolf

Filmi fillon më: 09.12.2021

West Side Story

Filmi fillon më: 16.12.2021

Spider-Man: No Way Home

Filmi fillon më: 16.12.2021

Christmas Is Canceled

Filmi fillon më: 16.12.2021

Nightmare Alley

Filmi fillon më: 16.12.2021

Spider-Man: No Way Home

Filmi fillon më: 23.12.2021

Sing 2

Filmi fillon më: 23.12.2021

The King's Man

Filmi fillon më: 23.12.2021

The Matrix Resurrections

DITËLINDJA E 5-TË E CINEPLEXX

Cineplexx po i bën 5 vjet, e ditëlindjen po e feston me të gjitha biletat për 2,00€ , për të gjithë biletat 2D dhe 3D përfshirë dhe ulëset VIP.

Bleni biletat online duke shkarkuar aplikacionin e ri të Cineplexx.

Shkarko në iOS: http://bit.ly/CineplexxIOS
Shkarko në Android: http://bit.ly/CineplexxAndroid

Kujdes: Aplikacioni funksion vetëm në Kosovo store dhe Albania store.

Na Ndiqni

Kliko