The House

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The House

Një baba i bind miqtë e tij për të filluar një kazino të paligjshme në bodrumin e tij, pasi ai dhe gruaja e tij shpenzojnë kursimet e vajzës së tyre për edukim.

Titulli origjinal: The Hobbit: The Desolation of Smaug
Filmi fillon: 29.06.2017
Zgjatja e filmit: 88 Minuta
Shteti/Viti: NZL/2013
Lloji: Fantazi, Aventure
Aktorë: Martin Freeman, Ian McKellen, Cate Blanchett, Andy Serkis, Richard Armitage
Regjisori: Peter Jackson
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një baba i bind miqtë e tij për të filluar një kazino të paligjshme në bodrumin e tij, pasi ai dhe gruaja e tij shpenzojnë kursimet e vajzës së tyre për edukim.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu