Monster Trucks

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Monster Trucks

Në kërkim të çfarëdo mënyre për t’u larguar nga jeta dhe qyteti i tij i lindjes, maturanti Tripp ndërton një Kamion Monstruoz me pjesë nga makinat e braktisura. Pas një aksidenti në një pikë të afërt karburanti, ai zbulon një krijesë të çuditshme nëntokësore, me një shije dhe talent për shpejtësi.

Titulli origjinal: Monster Trucks
Filmi fillon: 26.01.2017
Zgjatja e filmit: 104 Minuta
Shteti/Viti: USA/2015
Lloji: Aksion
Aktorë: Lucas Till, Jane Levy, Holt McCallany, Danny Glover
Regjisori: Chris Wedge
Distributori: Constantin Film MKD
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Në kërkim të çfarëdo mënyre për t’u larguar nga jeta dhe qyteti i tij i lindjes, maturanti Tripp ndërton një Kamion Monstruoz me pjesë nga makinat e braktisura. Pas një aksidenti në një pikë të afërt karburanti, ai zbulon një krijesë të çuditshme nëntokësore, me një shije dhe talent për shpejtësi.

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu