Trailer

Traileri i javës

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantazi | Minuta

Filmi fillon më: 01.12.2016

Aktorë: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton

Aventurat e shkrimtarit Newt Scamander në komunitetin sekret të shtrigave dhe magjistarëve në New York, shtatëdhjetë vjet përpara se Harry Potter të lexonte librin e tij në shkollë.

Kërko për trailera të tjerë

Rendit :
12 Strong Trailer 1
08.02.2018 Aksion, Dramë, Historie Detajet e Filmit
All The Money In The World Trailer 1
01.02.2018 Triller, Biografi, Dramë Detajet e Filmit
Anchors Up Trailer 1
15.02.2018 Animacion Detajet e Filmit
Black Panther Trailer 1
15.02.2018 Aksion, Aventure Detajet e Filmit
Blade Runner 2049 Trailer 1
26.02.2018 Fantazi Detajet e Filmit
Darkest Hour Trailer 1
01.03.2018 Biografi, Dramë, Historie Detajet e Filmit
Downsizing Trailer 1
01.02.2018 Dramë, Komedi Detajet e Filmit
Fifty Shades Freed Trailer 1
08.02.2018 Erotik, Dramë Detajet e Filmit
Get Out! Trailer 1
02.03.2018 Horror Detajet e Filmit
Gnome Alone Trailer 1
01.02.2018 Animacion Detajet e Filmit
Jumanji: Welcome to the Jungle Trailer 1
28.12.2017 Aventure, Aksion, Komedi Detajet e Filmit
Lady Bird Trailer 1
27.02.2018 Komedi, Dramë Detajet e Filmit
Martesa Trailer 1
01.02.2018 Dramë, Romancë Detajet e Filmit
Maze Runner: The Death Cure Trailer 1
25.01.2018 Fantazi, Triller Detajet e Filmit
Tadeo Jones 2 Trailer 1
25.01.2018 Animacion, Aventure Detajet e Filmit
The Commuter Trailer 1
08.02.2018 Triller, Aksion Detajet e Filmit
The Shape of Water Trailer 1
04.03.2018 Dramë, Fantazi Detajet e Filmit
Three Billboards outside Ebbing Missouri Trailer 1
28.02.2018 Dramë Detajet e Filmit
Victoria and Abdul Trailer 1
01.03.2018 Dramë Detajet e Filmit