Anëtarët Cineplexx


Doni të jeni anëtarë të Cineplexx?Kjo është shumë e thjeshtë dhe falas dhe mbi të gjitha shumë e dobishme.Sepse vetëm si anëtar i Cineplexx ju përfitoni nga uljet që bën Cineplexx.


Anëtarët Cineplexx


  Kliko këtu për tu bërë anëtar i cineplexx.

Duke u bërë pjesë e Cineplexx ju do merrni çdo javë lajmet më të fundit si promocionet ,eventet dhe shumë më tepër.Nëse nuk ju pëlqen të merrni më e-maile nga ne ju thjesht ç'rregjistroheni për e-mailet nga paneli
"Kinemaja ime"
Si anëtar ju do keni opcionin "më kujto për filmin" ku do ju jepen informacione për filmin direkte sapo ai del për kinematë.
Opinioni juaj vlen.Ju jeni të ftuar të merrni pjesë në debatet dhe komentet tona rreth filmave.Ju keni gjithashtu një varietet të gjërë të rrjeteve social si Facebook , Twitter , Youtube që mund të lidheni me ne.