Blej biletë, merr KFC Snackbox FALAS.

Ofertë Vikendi

Çdo të premte, shtune dhe diele në Cineplexx paguaj 1 biletë filmi dhe merr KFC Snack Box FALAS. Shfrytëzo këtë mundësi vetëm gjatë vikendit.