Valentine's Day

14 shkurt

Thirrje për të gjithë të dashuruarit, më 14 shkurt organizojmë eventin #Valentine’s Day, ku do të ketë shumë shpërblime të jashtëzakonshme:

Vikend në Stamboll për 2 persona doren n'xhep pa e shti nga Air Munich
Deluxe Room për 2 persona në Swiss Diamond Hotel Prishtina
Hyrje për 2 persona në Venus Wellness Health & Spa
2 darka romantike në Rron-Restaurant Veternik
20 dhurata nga Orbico Beauty Kosova

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fifty Shades Freed

Anastasia Steele duhet të përshtatet jo vetëm me jetën e saj të re si e martuar por dhe më jetën luksoze të bashkëshortit të saj, e me natyrën e tij poseduese.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fifty Shades Freed