Black Panther - Premierë

15 shkurt, ora 18:30

Cineplexx sjellë eventin Premierë me filmin e jashtëzakonshëm Black Panther me shumë shpërblime si:

4x palë Nike Air Force 1 për meshkuj dhe femra nga #BUZZ
60 Gift Cards nga super brendi #MyProtein
10 maica dhe 10 leggings nga Myprotein
Shumë anëtarësime falas nga Fivestar Fitness

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Black Panther

T'Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana teknologjike, për të triumfuar në fron dhe për të marrë me të drejtë vendin e tij si mbret.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Black Panther